E-edytorstwo i techniki redakcyjne, stacjonarne I stopnia III semestr, E-edytorstwo w nowych mediach
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
24/25Z | 25/26Z |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|
Adiustacja i korekta H-AK-ETR-1S.3 | 15/16Z - ... |
![]() |
![]() |
NIE |
Edytorstwo dawne H-ED-ETR-1S.3 | 15/16Z - ... |
![]() |
![]() |
NIE |
Grafika użytkowa i infografika H-GUI-ETR-1S.3 | 15/16Z - 18/19Z | NIE | ||
Język obcy UMCS-LJO-1S.3 | 15/16Z - 16/17Z | NIE | ||
Język obcy nowożytny H-JON-ETR-1S.3 | 19/20Z - ... |
![]() |
![]() |
NIE |
Język obcy nowożytny H-JONZ-ETR.1S.3 | 17/18Z - 18/19L | NIE | ||
Kultura języka H-KJ-ETR-1S.3 | 15/16Z - ... |
![]() |
![]() |
NIE |
Media społecznościowe i społeczności internetowe H-MSSI-ETR.E-1S.3 | 15/16Z - ... |
![]() |
![]() |
NIE |
Tradycje literatury powszechnej H-TLP-ETR-1S.3 | 15/16Z - ... |
![]() |
![]() |
NIE |
Tradycje literatury XIX wieku H-TL19W-ETR-1S.3 | 15/16Z - 15/16Z |
![]() |
![]() |
NIE |
Tradycje literatury XIX wieku H-TL19W-ETR-1S.3 | 18/19Z - ... |
![]() |
![]() |
NIE |
Twórcze projektowanie H-TP-ETR.E-1S.3 | 15/16Z - ... |
![]() |
![]() |
NIE |
Współczesna polszczyzna H-WP-ETR-1S.3 | 15/16Z - ... |
![]() |
![]() |
NIE |
Źródła informacji w edytorstwie H-ZIE-ETR-1S.3 | 15/16Z - ... |
![]() |
![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów | 14/15 - ... | n/d | 90.00 | |
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów | ETR-LS-POL-3 - Grupa przedmiotów opcyjnych literaturoznawczych-E-edytorstw- sem.3 | 15/16Z - ... | n/d | 2.00 |
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów | ETR-LS-POJ-3 - Grupa przedmiotów opcyjnych językoznawczych E-edytorstw- sem.3 | 15/16Z - 18/19Z | n/d | 2.00 |