Kulturoznawstwo, stacjonarne II stopnia I semestr, media i kultura popularna
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
22/23Z | 23/24Z | 24/25Z |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|
Antropologia współczesności H-AW-KUL-2S.1 | 22/23Z - ... | NIE | |||
Antropologia współczesności H-KUL.60 | 15/16Z - 20/21Z | NIE | |||
Estetyka obrazu audiowizualnego H-EOA-KUL.MKP-2S.1 | 22/23Z - ... | NIE | |||
Estetyka obrazu audiowizualnego H-KUL.66 | 15/16Z - 20/21Z | NIE | |||
Film w kulturze H-FLK-KUL-2S.1 | 22/23Z - ... | NIE | |||
Film w kulturze H-KUL.68 | 15/16Z - 20/21Z | NIE | |||
Filozofia kultury H-FK-KUL-2S.1 | 22/23Z - ... | NIE | |||
Filozofia kultury H-KUL.69 | 15/16Z - 20/21Z | NIE | |||
Media - historia i współczesność H-KUL.83 | 15/16Z - 20/21Z | NIE | |||
Media - historia i współczesność H-MHW-KUL.MKP-2S.1 | 22/23Z - ... | NIE | |||
Metody badań kulturoznawczych H-KUL.84 | 15/16Z - 20/21Z | NIE | |||
Metody badań kulturoznawczych H-MBK-KUL-2S.1 | 22/23Z - ... | NIE | |||
Problemy muzeologii współczesnej H-KUL.94 | 15/16Z - 20/21Z | NIE | |||
Rozrywki w kulturze średniowiecza H-PW-RKŚ-KUL-2S.1 | 22/23Z - ... | NIE | |||
Seminarium magisterskie H-SM-KUL-2S.1 | 22/23Z - ... | NIE | |||
Wprowadzenie do kultury masowej i popularnej H-KUL.104 | 15/16Z - 20/21Z | NIE | |||
Wprowadzenie do kultury masowej i popularnej H-WKMP-KUL.MKP-2S.1 | 22/23Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów | KUL-2S-FK-1Z - Przedm. do wyb. Kult. 1 r. II st. Z spec. Media i kultura popularna | 15/16Z - 15/16Z | n/d | 2.00 |
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów | KUL-2S-JO - Kulturoznawstwo II stopień I semestr - języki obce | 22/23Z - ... | n/d | 2.00 |