Turystyka i rekreacja, stacjonarne I stopnia VI semestr, hotelarstwo
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
22/23Z | 22/23L | 23/24Z | 23/24L |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|---|
Marketing w hotelarstwie Z-TR-H.MH | 14/15 - ... | NIE | ||||
Metody badawcze w turystyce i rekreacji Z-TR.MBTR | 16/17 - 16/17L | NIE | ||||
Obsługa klienta w hotelarstwie Z-TR.OKwH | 18/19L - ... | NIE | ||||
Organizacja pracy i ochrona własności intelektualnej Z-TR.OPOW | 15/16L - 16/17Z | NIE | ||||
Przygotowanie pracy dyplomowej (sem.6) Z-TR-PPD(6) | 14/15 - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów | UMCS-OG - Wykłady ogólnouniwersyteckie | 15/16 - 21/22Z | n/d | 3.00 |
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów | UMCS-OG - Wykłady ogólnouniwersyteckie | 21/22L - ... | n/d | 1.00 |