Kulturoznawstwo, stacjonarne II stopnia II semestr, kulturoznawstwo
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
24/25L |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|
Dyplomacja i polityka kulturalna H-DPK-KUL.ZK-2S.2 | 20/21L - ... | NIE | |
Estetyka H-E-KUL-2S.2 | 14/15 - ... |
![]() |
NIE |
Format scenariusz filmowego i telewizyjnego H-FSFTV-KUL-MKP-2S.2 | 14/15 - 19/20Z | NIE | |
Instytucje kultury - modele i formy działania H-IKMFD-KUL.ZK-2S.2 | 20/21L - ... | NIE | |
Język obcy - język angielski H-JO.A-KUL-2S.2 | 17/18Z - 20/21Z | NIE | |
Kreowanie i promowanie marki w kulturze H-KPMK-KUL.ZK-2S.2 | 20/21L - ... | NIE | |
Kultura a religia H-KAR-KUL-2S.2 | 14/15 - 19/20Z |
![]() |
NIE |
Lektorat języka obcego UMCS-LJO-KUL-2S.2 | 14/15 - 19/20Z | NIE | |
Materialne i niematerialne dziedzictwo kulturowe i jego ochrona H-MNDK-KUL.ZK-2S.2 | 20/21L - ... | NIE | |
Pamięć społeczna i kulturowa H-PW-PSK-KUL-2S.2 | 20/21L - ... |
![]() |
NIE |
Seminarium magisterskie H-SE-KUL.2S.2 | 14/15L - 19/20Z |
![]() |
NIE |
Seminarium magisterskie H-SM-KUL-2S.2 | 19/20L - ... | NIE | |
Sztuka współczesna a kultura popularna H-SWKP-KUL.MKP-2S.2 | 14/15 - 19/20Z |
![]() |
NIE |
Sztuki intermedialne H-SI-KUL-2S.2 | 14/15 - ... |
![]() |
NIE |
Tradycja w kulturze współczesnej H-TKW-KUL-2S.2 | 14/15 - ... |
![]() |
NIE |
Warsztaty dziennikarstwa kulturalnego H-WDK-KUL.MKP-2S.2 | 14/15 - 19/20Z |
![]() |
NIE |
Widowisko w kulturze popularnej H-WKP-KUL.MKP-2S.2 | 14/15 - 19/20Z |
![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów | 13/14Z - ... | n/d | 60.00 | |
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów | KUL-2S-JO-1L - Język obcy II stopnia 2 semestr Kulturoznawstwo | 20/21L - ... | n/d | 2.00 |